zondag 2 november 2014

Spanje: Tapas

19 oktober 2014

En vandaag dachten we 's ochtends aan Spanje.  Hoewel wij er nog nooit geweest zijn, hebben we wel eens tapas gegeten in restaurants.  Maar dat is alweer een tijdje geleden, dus een goede reden om het nog eens te doen.

Het menu vandaag:

Oesterzwam gebakken met knoflook:


Gevulde minitomaatjes (met rijst en champignon)
Cherry tomaatjes, de top er afgesneden,, de zaadjes er uitgeschept, en gevuld met een mengsel van gekookte rijst, en wat restjes van de oesterzwammen. Daarna een beetje olief olie erover, en 20 minuten in de oven.

Gegrilde garnalen met knoflook olie
http://www.foodnetwork.co.uk/recipes/grilled-shrimp-with-garlic-gambas-al-ajillo.html



 Gegrilde courgette

Aardappel omelet

Venkel, mandarijn, rood ui salade
http://www.health.com/health/recipe/0,,10000001545802,00.html

gehaktballetjes in tomaten perzik saus
kleine balletjes gerold, en opgebakken, daarna in een tomaten saus gelegd, en weer in de oven.


versgebakken bruin brood
Ik bak regelmatig brood, mijn recept hiervoor volgt nog wel eens een keer.

Gazpacho
http://allrecipes.com/recipe/chef-johns-gazpacho/

smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten