16 november 2014
Vanddaag mocht Ping kiezen waar we naar toe zouden gaan. Zij had vorige week al gekozen voor Ierland. Dus eigenlijk al de hele week zitten denken wat zal het worden. Uiteindelijk werd het de klasieker, Guiness Stew, maar dan wel met lambsvlees!
Vooraf, een bordje met vis en garnaaltjes.
Bij het voorgerechtje hoorde natuurlijk een soda brood!
http://www.europeancuisines.com/Peters-Mums-Soda-Bread-Recipe
Daarna een hoofdgerecht van Irish Stew, en Colcannon (aardappel puree met spitskool)
Het recept van het stoofvlees vond ik hier:
http://familymedicineoldsaybrook.com/2357/lamb-guinness-stew
En voor toetje, een Chocolade Guiness Cheescake!
http://www.closetcooking.com/2011/03/guinness-chocolate-cheesecake.html
Het was weer eens lekker!
De feiten over Ierland van Oskar volgen nog!
Vanddaag mocht Ping kiezen waar we naar toe zouden gaan. Zij had vorige week al gekozen voor Ierland. Dus eigenlijk al de hele week zitten denken wat zal het worden. Uiteindelijk werd het de klasieker, Guiness Stew, maar dan wel met lambsvlees!
Vooraf, een bordje met vis en garnaaltjes.
Bij het voorgerechtje hoorde natuurlijk een soda brood!
http://www.europeancuisines.com/Peters-Mums-Soda-Bread-Recipe
Daarna een hoofdgerecht van Irish Stew, en Colcannon (aardappel puree met spitskool)
Het recept van het stoofvlees vond ik hier:
http://familymedicineoldsaybrook.com/2357/lamb-guinness-stew
En voor toetje, een Chocolade Guiness Cheescake!
http://www.closetcooking.com/2011/03/guinness-chocolate-cheesecake.html
Het was weer eens lekker!
De feiten over Ierland van Oskar volgen nog!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten